4 March 2012

(Gambar) Wanita Bersalin Kembar 11 Orang Anak

Kuasa Tuhan memang sesiapa pun tidak menduga dan inilah yang terjadi di negara India, di mana seorang wanita bersalin dan 11 orang anak kembar dalam satu masa.

Bayangkan seorang bayi dalam perut pun dah cukup besar, inikan pula 11 orang. Macam mana lah rupa perut ibu bayi-bayi kembar nie kan. Nak tengok? Jom… 

Tiada yang mustahil dalam dunia nie kan?

Cukup untuk satu pasukan bola sepak… Hehehe…


Awesome | OMG





{ 71 comments… read them below or add one }

sukacuka March 5, 2012 at 9:24 am

rezeki. Syukur. Orang lain susah nak dapat. Dia dapat sekali 11..memang tak boleh tolak rezeki yang diberi..

Reply

Nadya Yaya March 27, 2012 at 4:30 am

wow mun aqu lha ada anak kembar sbnyak ya , pun dha cukup.

Reply

Nadya Yaya March 27, 2012 at 4:30 am

wow mun aqu lha ada anak kembar sbnyak ya , pun dha cukup.

Reply

Norzaitul Amira Binti Adnan April 16, 2012 at 3:04 pm

hebakkk..

Reply

Norzaitul Amira Binti Adnan April 16, 2012 at 3:04 pm

hebakkk..

Reply

D'ra Shahami April 22, 2012 at 9:56 am

mmg Cukup untuk satu pasukan bola sepak… Hehehe….

Reply

D'ra Shazira Shahami April 22, 2012 at 9:56 am

mmg Cukup untuk satu pasukan bola sepak… Hehehe….

Reply

Seli Utara May 22, 2012 at 10:39 am

allahhuakbarrrrrr

Reply

Seli Utara May 22, 2012 at 10:39 am

allahhuakbarrrrrr

Reply

Huda Hariz-iznie May 28, 2012 at 4:13 pm

mne 1 yg betul ni..pompuan ni brsalin kembar 8 ke 11? 1 post kmbr 8 lg 1 post kmbr 11…

Reply

ArmyRule FarEast June 6, 2012 at 1:58 am

kembar 8 yg btolnya…..glaran die ni 'octomum'……blog ni propa je lebih…….

Reply

Huda Hariz-iznie May 28, 2012 at 4:13 pm

mne 1 yg betul ni..pompuan ni brsalin kembar 8 ke 11? 1 post kmbr 8 lg 1 post kmbr 11…

Reply

ArmyRule FarEast June 6, 2012 at 1:58 am

kembar 8 yg btolnya…..glaran die ni 'octomum'……blog ni propa je lebih…….

Reply

nurmisnan May 30, 2012 at 12:36 pm

SubhanAllah… gembira melihat baby2 semua sihat2..
Jika ini berlaku Di India memang tidak mustahil…

Reply

Rinie Muji June 5, 2012 at 11:21 pm

pasni tk payah beranak lg lah..dah cukup.

Reply

Kate J Pairen June 5, 2012 at 11:27 pm

Trus ikat tu

Reply

Rinie Muji June 6, 2012 at 12:17 am

ya bh kan kate…adei sandi..

Reply

Kate J Pairen June 6, 2012 at 12:27 am

Kalu tgk d channel home & health .. Deliver me adeii itu lg mcm Susah btl drg beranak

Reply

Rinie Muji June 6, 2012 at 12:29 am

sy ndak berani tgok kate…hehhe boleh jgk tgok lam you tube tapi sy takut nanti time besalin..adeiii..sakit bh tu apalg kalau 11 kan..gila betul

Reply

Kate J Pairen June 6, 2012 at 12:33 am

Mcm Susah mo picaya ni 11 … Lau 4-5 tu besa bnyk kes d US…

Reply

Rinie Muji June 5, 2012 at 11:21 pm

pasni tk payah beranak lg lah..dah cukup.

Reply

Kate J Pairen June 5, 2012 at 11:27 pm

Trus ikat tu

Reply

Rinie Muji June 6, 2012 at 12:17 am

ya bh kan kate…adei sandi..

Reply

Kate J Pairen June 6, 2012 at 12:27 am

Kalu tgk d channel home & health .. Deliver me adeii itu lg mcm Susah btl drg beranak

Reply

Rinie Muji June 6, 2012 at 12:29 am

sy ndak berani tgok kate…hehhe boleh jgk tgok lam you tube tapi sy takut nanti time besalin..adeiii..sakit bh tu apalg kalau 11 kan..gila betul

Reply

Kate J Pairen June 6, 2012 at 12:33 am

Mcm Susah mo picaya ni 11 … Lau 4-5 tu besa bnyk kes d US…

Reply

RIZAL June 9, 2012 at 4:05 pm

Kuasa tuhan sapa yg taw…..smua 2 ada lah rezeki yg tlh di berikn..

Reply

Jasman Ipuh July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Jasman July 18, 2012 at 12:42 pm

SUBHANALLAH

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Mus Sappari July 28, 2012 at 1:23 pm

allahu akbar

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Salfarina Jay August 1, 2012 at 8:47 am

subhanallah…..tentu meriah nie…:)

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Rosmadi Madi August 13, 2012 at 3:36 am

subhanallah

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Older Post:

Newer Post: